De Château Haut-Trop Chaud komt juist uit een gebiedje tussen de vermaarde Château’s Petrus en Le Pin. De wijn wordt voor 100% van Merlot-druiven gemaakt. Heerlijk bij rood vlees en wild.
Guignard no. 7 is een blend van Cabernet Sauvignon, Syrah en Merlot en is fruitig en fluweelzacht met duidelijke tonen van zwart fruit en viooltjes. Heerlijke aperitief wijn voor borrel-tapas.
Italiaanse geweldenaar van maar liefst 17,5% en toch heeft hij in de aandronk een fluweel karakter. Door de laat geplukte druiven (ingedroogd aan de stok) heeft hij een zeer rijke concentratie aan fruit. Krachtig en fluweelzacht.
Een mooie rode wijn met diepgang en finesse die soepel en verfijnd is. De wijn is gemaakt van 80% Merlot en 20% Cabernet Sauvignon. De druiven zijn afkomstig uit Lalande de Pomerol, een satellietstaat van de Pomerol.
De worstenmakers van Brandt & Levie maken ook producten waar hun (goed gehouden varkens) in verwerkt zijn.
Naast de onvolprezen erwtensoep is dat ook een heerlijke, kantenklare pastasaus vol groenten en specerijen én natuurlijk de eigen verse venkelworst
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.