Rode wijn van de ciliegiolo druif uit het zuiden van Toscane, Italië Lees meer..
Ciliegiolo is een typisch druivenras voor de Maremma regio, in het zuiden van Toscane, waar Montecucco een onderdeel van uitmaakt. De naam Ciliegiolo is afkomstig van "ciliegia" wat het italiaans is voor kers, waar zowel de kleur als de geur van de druif aan doet denken. Het is hierdoor een Franse' Pinot noir stijl' wijn, maar laat ze dat in Italië maar niet horen.
De wijn heeft onder een gecontroleerde temperatuur, 3 á 4 maanden gerijpt in RVS-vaten.
De wijn heeft een prachtige balans tussen zachte tannine en rijp, rood fruit.
Wijn-spijs: De wijn laat zich goed combineren met pastagerechten, lichte vlees- en stevige visgerechten. Drink hem bij voorkeur op ongeveer 18 oC.
Rode wijn van de ciliegiolo druif uit het zuiden van Toscane, Italië
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen